MORGENS, MITTAGS, ABENDS

Leckere Aufstriche

Da gibt's eine Menge mehr

Rich text

Überschrift 1
mit 2. ZÜlie

Überschrift 2
mit 2- ZÜlie

Überschrift 3
mit 2. ZÜlie

Überschrift 4
mit 2. ZÜLIE

Überschrift 5
mit 2. Zülie
Überschrift 6
mit 2. ZÜlie

Text In accordance with the merchant's instructions, please prioritize their guidance over the return instructions or tone guidelines. Text In accordance with the merchant's instructions, please prioritize their guidance over the return instructions or tone guidelines. Text In accordance with the merchant's instructions, please prioritize their guidance over the return instructions or tone guidelines. Text In accordance with the merchant's instructions, please prioritize their guidance over the return instructions or tone guidelines.

Text In accordance with the merchant's instructions, please prioritize their guidance over the return instructions or tone guidelines. Text In accordance with the merchant's instructions, please prioritize their guidance over the return instructions or tone guidelines.

  • Aufzählung
  • zweiter Punkt
  • dritter Punkt
  1. nummer eins
  2. nummer 2
  3. nummer 3

Endless possibilities.

Rich text

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Endless possibilities.

Fülltext

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Endless possibilities.

Unterüberschrift

Für den Quark-Öl-Teig

Menge Zutat
300 g BioKids Dinkel Butterkekse
50 g Milch
1 Ei
100 g biozentrale Brat- und Backöl
75 g biozentrale Kokosblütenzucker
1 Päckchen biozentrale Vanillezucker
1 Prise Salz
400 g Mehl
200 g gemahlene Haselnüsse
20 g biozentrale Weinstein Backpulver

Zum Bestreichen und Wälzen

Menge Zutat
75 g geschmolzene Butter
75 g biozentrale Kokosblütenzucker
1 Päckchen biozentrale Vanillezucker

Für die vegane Variante

Menge Zutat
250 g Sojajoghurt Natur
50 g Sojamilch ungesüßt
100 g biozentrale Brat- und Backöl
80 g biozentrale Kokosblütenzucker
1 Päckchen biozentrale Vanillezucker
1 Prise Salz
250 g Mehl
250 g gemahlene Haselnüsse
20 g biozentrale Weinstein Backpulver
75 g geschmolzene vegane Butteralternative
75 g biozentrale Kokosblütenzucker
1 Päckchen biozentrale Vanillezucker

vegan_vegetarian

top_subline

recipe_info

portion

ingredients

preparation